Nyheter

Jungfrusund version 2021

Just nu pågår en febril verksamhet för att färdigställa området inför sommaren 2021.

Läs hela artikeln

Jungfrusund version 2021

Just nu pågår en febril verksamhet för att färdigställa området inför sommaren 2021.

Som vi redan har avslöjat kommer O’learys flytta in i Mälarö träningsverks gamla lokaler nere vid vattnet, två nya padelbanor ska byggas på höjden ovanför och inte minst ska en artificiell strand anläggas mellan mingolfbanan och padelbanorna.

På stranden ska sen en bod uppföras som kommer fungera som gästhamnskontor. Där kommer även uthyrningsverksamhet av vattensporter ske. En inglasad aktivitetsyta för bl.a. bollsporter kommer byggas och strandområdet kommer utsmyckas med både palmer och solstolar för att skapa en skön semesterfeeling. Därtill kommer en nedgång för lite djupare dopp i vattnet göras nedanför Bastu & Relaxen.

Gästhamnen (Gratis till 6/6) ska tydligt organiseras och den populära båtpoolen Skipperi lägger 8 båtar i vattnet hos oss för båtsugna Mälaröbor.

Men inte nog med det. Ett tredje större hus vid vägen ska byggas klart i sommar. Här kommer diverse nya verksamheter flytta in till hösten, bl.a. Kindahls Dansakademi som kommer få fantastiska lokaler med utsikt över Mälaren.

Det kanske mest påtagliga och efterlängtade efter mycket byggarbete är annars kanske att området ska städas och snyggas till med allt från entré från Bryggavägen, asfaltering av större delen av området och parkeringar iordningsställas.

Vårt mål med allt det här är att öppna upp och göra området och gästhamnen än attraktivare för besökare där fokus blir aktivitet och avkoppling. Den marina verksamheten centraliseras till de inre och bortre delarna mot småbåtshamnen/varvet. Om allt går som det ska är det mesta på plats i juni.

Vi hoppas ni ska gilla det nya Jungfrusund 2021!

Sen arbetar vi vidare mot Jungfrusund version 2022 … Vilket vi hoppas kunna återkomma kring lite senare under året.

Dela nyheten

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Dela nyheten

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Fler nyheter

Jungfrusundsdagen 2024

Lucianoz

26 april – Modevisning med Plain Vanilla på Restaurang Jungfrusund

Ett stort tack för årets julmarknad i Jungfrusund!

Att göra i Jungfrusund

Aktiviteter

Sport, träning & hälsa

Kultur & Natur

Shopping & Service

Mat & Dryck

Marinan

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.