Nyheter

Beach 2021

Nu gör vi plats för skönt strandhäng i gästhamnen!

Läs hela artikeln

Beach 2021

Nu gör vi plats för skönt strandhäng i gästhamnen!

Området mellan bastu & relax och minigolfbanan, ovanför bryggan, håller på att röjas och en ny skön yta kommer ge plats för sand, solstolar, aktivitet, bad och skönt häng!

Den gamla padelbanan monteras ned, men kommer återuppstå som en 10x10m inglasad aktivitetsyta på stranden där man kommer kunna spela street basket, fotboll och andra aktiviteter/spel. Utrustning som kommer kunna hyras/lånas på plats. En bod kommer uppföras på stranden och fungera som bemannat gästhamnskontor samt daglig uthyrningsverksamhet av bl.a. SUP:ar, kajaker, vattenskotrar och en rad andra vattenaktiviteter anordnade av Addwater.

Som sig bör kommer stranden naturligtvis möbleras med solstolar för lata soliga dagar, men även aktivitetsyta för lite mindre barn. En naturlig nedgång från stranden till vattnet kommer finnas till vår befintliga badstrand nedanför minigolfbanan, men nytt för i år blir också möjligheten att doppa sig nedanför bastu & relaxen på lite djupare vatten. Här byggs en trappavsats från bryggan ner i vattnet.

Beach 2021 är en del i arbetet att skapa en attraktiv plats och gästhamn, där den marina verksamheten centreras på den norra sidan av området och där den södra delen blir en plats för aktivitet, lugn och skönt häng. En plats för alla och alla tillfällen.

Invigning av stranden planeras till början av Juni.

Välkommen till Jungfrusund 2021!

Dela nyheten

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Dela nyheten

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Fler nyheter

Jungfrusundsdagen 2024

Lucianoz

26 april – Modevisning med Plain Vanilla på Restaurang Jungfrusund

Ett stort tack för årets julmarknad i Jungfrusund!

Att göra i Jungfrusund

Aktiviteter

Sport, träning & hälsa

Kultur & Natur

Shopping & Service

Mat & Dryck

Marinan

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.