Mat & Dryck

O’Learys

Den populära sportbaren med shuffleboard, dart, karaoke, biljard, basket och mycket mer!

Game on i din lokala sportbar

O’Learys passar:

Nu finns den populära sportbaren även i Jungfrusund på Ekerö! Restaurangen är först ut i O’Learys-familjen med konceptet “seaside”, detta på grund av det unika sjönära läget, direkt på bryggan på Jungfrusunds Marina. Här käkar du eller tar något att dricka ett par meter från Mälarens glittrande vatten.

Med en lång rad aktiviteter som bowling, shuffleboard, boule, dart, karaoke, basket, cornhole och mycket mer – passar O’Learys för alla och alla tillfällen. Barnfamiljen, barnkalaset, företagseventet, after-work eller after-padel, en kväll med kompisar, eller varför inte helt alena.

Med en bred meny för alla smaker käkar och dricker du gott medans du ser ditt favoritlag spela match på en av alla skärmar som täcker varenda vinkel av lokalen. Tillsammans med övriga aktiviteter på Jungfrusund som minigolfpadelbastu & relax, bad, strandhäng, SUP:arkajakerwaterballspaintballfotbollsdartspeedcatsflyboardsbastuflotte, och mycket annat – så sätter du med lätthet ihop det perfekta eventet, barnkalaset, konferensen, svensexan, möhippan eller födelsedagsfesten.

Se aktuella sportsändningar här
Se menyer här

Dela gärna!

Ansvarig

O´Learys

Sportbar med livesänd sport, aktiviter och mat & dryck.

Pris

Se O’Learys hemsida

Öppettider

Mån: Stängt
Tis-Tors: 16-21
Fre-Lör: 11-23
Sön: 12-21

Mer mat & dryck

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.