Padel

Padel är sporten som tar Sverige med storm. Lättspelat, socialt och framför allt roligt!

2

Banor

2

Omklädningsrum

8

Spelare

1

Bastu & relax

The Padel experience

Barnfamiljen

Kompisarna

Företaget

|

Utomhus

I Vattnet

Inomhus

Lätt, Socialt och Roligt!

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

Padel är Sveriges snabbast växande racketsport och brukar beskrivas som en blandning mellan tennis och squash. Det är en väldigt social och rolig sport som man kan spela utan några förkunskaper. Ekerö Padel har 2 banor utomhus i Jungfrusund, 5 meter från mälaren gnistrande vatten!

Man spelar nästan alltid dubbel (4 spelare), två spelare på vardera sida om nätet. Bollduellerna är ofta långa, man får upp en lagom puls ochframför allt så har man väldigt roligt! (Se regler förklarade i filmklippet)

PARAKEY Digital nyckel:
Vi har ett digitalt passersystem för att komma in på banorna. Inga koder eller kort, använd bara er smartphone med appen Parakey! Läs mer hur det fungerar här.

Racketar & Bollar:
Racketar finns att låna i lådan (dynbox) mellan banorna och ingår i banhyran. Bollar finns oftast där också men kan tyvärr ha blivit blöta eller “fått fötter”.. Rekommenderas att ha med egna.

Dusch & Toalett:
Vi bygger omklädningsrum som beräknas vara klara i början av juni. Under tiden går det bra att byta om på toaletten i den stora gråa byggnaden intill utebanorna. Direkt till höger (vid trappan) i entrén. Vill man duscha så finns 2 st gästhamnstoaletter med varsin dusch mittemot Restaurang Jungfrusund.

Övrigt:
Belysningen tänds automatiskt när det blir mörkt och släcks efter stängning (23.00). Glöm inte att stänga dörrarna efter spel om ni har ställt upp dem. Vid regn, kontakta Maria 070-716 13 94. Tack för att ni slänger snus och annat skräp i papperskorgarna 🙂

Arrangör

Ekerö Padel

PRIS

Vardagar kl 06.00-17.00: 400kr/h.
Kvällar 17.00-23.00 och helger: 440kr/h.

Öppetider

06.00-23.00
Stängt mellan oktober och april.

Kontakt

Tele: 070-716 13 94 (Maria)
Bokning: matchi.se/facilities/ekeropadel

Kommande events av Ekerö Padel

Det finns inga planerade Event

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

X
X