Mat & Dryck

Vinprovning

Inspireras att prova nya viner och upptäcka nya smaker i trevligt sällskap.

Prova spännande viner och upptäck nya smaker

Vinprovning passar:

Tillsammans med Sommelier Pernilla Ringenhall på Small Big Wines erbjuds vinprovningar i Jungfrusund.
​​​​​​​
Varje vinprovning har ett specifikt tema och till vinerna serveras passande tilltugg. Provningarna hålls på restaurangen eller i vinkällaren på området.

Det finns öppna vinprovningar där alla är välkomna, du behöver inte kunna något om vin. Syftet med vinprovningen är att man på ett lättsamt sätt ska lära sig mer om vin, man ska inspireras att prova nya viner och upptäcka nya smaker i trevligt sällskap.

Håll utkik efter de öppna vinprovningarna som du kan anmäla dig till. De publiceras här nedanför och i eventkalendern.

Privat vinprovning
Det är även möjligt att boka en privat provning för företaget eller vännerna. Kontakta Pernilla för att boka en privat vinprovning som personal- eller konferensaktivitet, kundkväll, möhippa, födelsedagsfest eller bara som en rolig grej med vännerna. Är ni max 16 personer kan en privat provning ske i vinkällaren i Jungfrusunds Marina. Det är möjligt att beställa catering från Restaurang Jungfrusund. Offert vid förfrågan.

Mejla till: pernilla@smallbigwines.com

Om Small Big Wines
Pernilla har en stor passion för vin och mat och driver företaget Small Big Wines. Namnet på företaget valde hon eftersom hon strävar efter att lyfta fram små producenter som har stora viner. Vinprovningarna vänder sig till alla mellan 25-75 år, du behöver inte kunna något om vin. Målsättningen är att du ska bli inspirerad, prova nya smaker, lära dig mer om vin och hur man matchar vin och mat i en avslappnad miljö med trevligt sällskap.

Kommande vinprovningar

Det finns inga vinprovningar inbokade just nu.

Dela gärna!

Ansvarig

Pris

Kontakta Small big wines

Öppettider

Bokas.

Mer mat & dryck

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.