Aktiviteter

Cornhole

Spela det populära Amerikanska spelet Cornhole, eller Bean-Bags om du så vill, i Jungfrusund.

Sommarens fluga!

Cornhole passar:

Det populära Amerikanska spelet Cornhole, eller Bean-Bags om du så vill, har flyttat in i Jungfrusund.

Den gamla pråmen har rustats upp och lagts i nedanför Restaurangens uteservering där den nu alltså fått nytt liv som Cornhole-spelplan. Du hittar under sommarhalvåret cornholesbanor även på stranden och på O´Learys.

Spelet, eller sporten, som har tagit fart runt om i världen, laddar nu för de 15:e Världsmästerskapen i Juli som hålls i South Carolina, USA.

Detta enkla men fantastiskt roliga sommarspel passar alla i alla åldrar. En match består av 2 lag med 1-4 spelare i varje. Varje lag får 4 bean-bags, det vill säga tygpåsar fyllda med bönor/majskorn. Vilket är betydligt behagligare att få på sig vid snedkast än kubb eller boule… Matchen spelas till 21 poäng, där träff i hål ger 3 poäng, och lyckas du landa på brädan får du 1 poäng.

Påsar finns att låna på Restaurang Jungfrusund och spelregler hittar du på spelplanen. Utöver det rekommenderas flytväst för de mindre då pråmen inte är barnsäker. Precis som vi rekommenderar det i hela området längs vattnet.

Så – varför inte komma ner till oss, ta en drink eller glass i sommarvärmen, utmana dina vänner eller familj i Cornhole, ta sen revansch i minigolf (om du mot all förmodan förlorar), och runda av med en middag på Restaurangen eller varför inte en stenugnsbakad pizza i Golfbaren.

Välkommen ner!

Dela gärna!

Ansvarig

Jungfrusund

Förvaltning samt uthyrning av egendom och fastigheter.

Pris

Gratis

Öppettider

Sommaren

Annat att göra i Jungfrusund

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.