Cornhole

Spela det populära Amerikanska spelet Cornhole, eller Bean-Bags om du så vill, i Jungfrusund.

2

Lag

1-4

Spelare per lag

4

Tygpåsar per lag

21

Poäng = vinst

Kasta loss

Barnfamiljen

Kompisarna

Företaget

|

Utomhus

I Vattnet

Inomhus

Sommarens fluga är här!

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

Det populära Amerikanska spelet Cornhole, eller Bean-Bags om du så vill, har flyttat in i Jungfrusund. 

Den gamla pråmen har rustats upp och har lagts i nedanför Restaurangens uteservering där den nu alltså fått nytt liv som Cornhole-spelplan.

Spelet, eller sporten, har tagit fart runt om i världen, laddar nu för de 15:e Världsmästerskapen i Juli som hålls i South Carolina, USA.

Detta enkla men fantastiskt roliga sommarspel passa alla i alla åldrar. En match består av 2 lag med 1-4 spelare i varje. Varje lag får 4 bean-bags, det vill säga tygpåsar fyllda med bönor/majskorn. Vilket är betydligt behagligare att få på sig vid snedkast än kubb eller boule… Matchen spelas till 21 poäng, där träff i hål ger 3 poäng, och lyckas du landa på brädan får du 1 poäng. 

Påsar finns att låna på Restaurang Jungfrusund, det kostar en symbolisk tjuga, och spelregler hittar du på spelplanen. Utöver det rekommenderas flytväst för de mindre då pråmen inte är barnsäker. Precis som vi rekommenderar det i hela området längs vattnet.

Så – varför inte komma ner till oss, ta en drink eller glass i sommarvärmen, utmana dina vänner eller familj i Cornhole, ta sen revansch i minigolf (om du mot all förmodan förlorar), och runda av med en middag på Restaurangen eller varför inte en stenugnsbakad pizza i Golfbaren

Välkommen ner!

PRIS

20 kr

Öppetider

Se Restaurang Jungfrusund

Kontakt

08-560 350 00
info@restjungfrusund.se

Kommande events av Restaurang Jungfrusund

Det finns inga planerade Event

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

X
X