Marinan

Gästhamn

Jungfrusund – en populär gästhamn i Mälaren som sjuder av liv i den vackra idyllen på Ekerö.

Välkommen i hamn

I Jungfrusund lägger du inte bara till för att övernatta – hit åker du för aktivitet och nöje, likväl som rekreation och lugn.

Låt oss fresta dig med minigolf i absolut toppklass, en bana som ringlar sig ut på bryggan och som 2020 var värd för SM i bangolf. Kanske är du mer för att spela Padel? Här spelar du med kanske Sveriges finaste utsikt, direkt vid vattnet. Visste du förresten att Ekerö Padel var de som tog sporten till Stockholm? Här har celebriteter som självaste Zlatan och Max Martin spelat. Direkt i anslutning till banorna kan du sen slappa i det nybyggda Bastu & Relax huset – direkt vid bryggan. Ta ett dopp och avsluta kvällen med en härlig middag på Skärgårdskrogen Restaurang Jungfrusund.

Eller varför inte hyra en kajak? SUP? Vattenskoter? Är du vildare än så? Testa då Speedcats, Flyboard eller någon av alla vattenaktiviteter som erbjuds i Jungfrusund.

Behöver du röra än mer på dig finns Gym i marinan, några hundra meter bort finns härliga motionsspår på Jungfrusundsåsen för en joggingtur, eller hardcore backträning i slalombackarna i Ekebyhovsbacken. Föredrar du en stillsammare promenad så är alltid Ekebhyhovsslott och dess park med en unik Äppellund som agerar äppelgenbank (50 olika sorter) ett säkert mål på vägen.

Kanske vill du bara stanna för en svalkande drink eller glass på bryggan, eller för lite godis i kiosken. Oavsett är du varmt välkommen hit.

Ta dig lite tid och kika igenom alla aktiviteter och vad som finns att göra i Jungfrusund ovan i menyn. Vi tror att du kommer inse att det finns något för alla här, och för alla tillfällen.

Annat bra i gästhamnen:
Färskvatten, Elektricitet, Toalett & Dusch, Bastu & relax(bokningsbar mot avgift), Trailerramp, Miljöstation, Septiksug, Kran/Truck, Mastkran, Båtvarv, Motorservice, Restauranger, Badplats och Kiosk.

Hitta hit:
Sjökort: 111 SE  Läge: 5916N  1750E

Gästplatser:
28 st, boj, långsida

Gästhamnskiosk öppettider: 
Under juni månad är vår gästhamnskiosk bemannad varje dag mellan 11.00 – 18.00.

Dela gärna!

Ansvarig

Addwater

Vattensport, upplevelser, uthyrning, event och utbildning.

Pris

Dag: (8-17) 100 kr.
Dygn: (12-12) 300 kr (småbåt/bojplats)
Dygn: (12-12) 450 kr (10 m långsida)
Dygn: (12-12) 750 kr (15, 20, 30 m långsida)
Skoterbrygga: (8-17) 40 kr/dag.

Öppettider

Gästbryggorna är obemannade oktober-mars. Bokning ej möjligt. Det går bra att lägga till på eget ansvar om och där det finns plats vid kortare besök hos oss.

Mer marint

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.