Sport & Träning

Gym

Mälarö Träningsverk erbjuder träning för alla – oavsett vem du är!

Välkommen till Mälarö Träningsverk

Gym passar:

I denna unika och trivsamma träningsanläggning möts du av en personlig och familjär atmosfär. Tränare och instruktörer är välutbildade inom såväl kost som träning, och de brinner för att hjälpa dig till ett friskare, gladare och aktivare liv! Här kan du delta i flertalet roliga gruppass på flera olika nivåer. Du kan även träna styrketräning i våra välutrustade träningslokaler samt få hjälp med personlig träning. Det erbjuds 12 olika unika träningskoncept; Cycling, PUMPIN’ IRON, TLS zone, Verket, Gruppträning, Yoga, Family, Weighttrainer & Next Step, Senior, Personlig träning & Screening, Small Group Training (SGT) och Outdoor. 

Mälarö Träningsverk startades 2003, med målet att få människor, oavsett ålder och kön, att känna glädje och samvaro genom träning. Verksamheten har sedan dess utvecklats och Gymet har idag fler medlemmar och ett större utbud än någonsin förr.

År 2011 flyttade verksamheten till större lokaler då de gamla var för små. I de nya lokalerna i Jungfrusunds Marina har gymet kunnat växa och bygga upp verksamheten och hösten 2020 flyttade de in i den nybyggda och unika anläggningensom mäter hela 2 000 kvm över två våningar! Nu erbjuds en fullserviceanläggning där du kan delta i allt från barnaktiviteter till viktminskningsprogram!

Här är alla viktiga, oavsett bakgrund. Du kan komma till Mälarö Träningsverk för att träna och umgås med dina nära och kära, kollegor och vänner, och givetvis med personalen. Ambitionen är att du ska trivas, oavsett om du kommer hit för en trevlig fika eller ett hårt träningspass.

Varmt välkomna till Mälarö Träningsverk!

Dela gärna!

Ansvarig

Mälarö Träningsverk

Träningsanläggning, gym, crossfit.

Pris

Kontakta Mälarö Träningsverk.

Öppettider

Alla dagar 05-22 365 dagar om året!

Annat att göra i Jungfrusund

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.