Affärer

GemArt

Guldsmedja med design, nytillverkning, omarbetning och reparationer.

Smedja som hjälper dig med allt

Skapa ett nytt smycke
Alla smycken tillverkas av oss i vår ateljé på Ekerö och Karlaplan. Ni är med i processen från början till slut, från skiss till verklighet. Vi har ungefär 4-6 veckors leveranstid.

Reparation
Har du tappat en diamant, är en sten lös eller behöver ditt pärlhalsband träs om? Eller behöver dina smycken gå på “smyckesspa” hos oss? Smuts kan nämligen agera som slipmedel och nöta onödigt mycket på guldet, vilket i sin tur gör att exempelvis diamanten blir lös och i värsta fall tappar man den.

Omarbetning
Många ärver smycken av släktingar som sedan blir liggandes längst in i kassaskåpet. Det fantastiska med guld är att man kan smälta ner och göra om flera gånger.

Gravering

Juvelfattning

 

Dela gärna!

Ansvarig

GemArt logo
GemArt

Guldsmedja med design, tillverkning, reparation, juvelfattning och gravyr. Utför arbeten inom ädelmetall men även andra material.

Pris

Beror på vad du vill ha!

Öppettider

Se GemArts hemsida.

Annat att göra i Jungfrusund

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.