Marinan

Marin service

Vi hjälper dig med allt från service till reparationer och rekond.

Jungfrusunds Marinservice - lätt att äga båt!

Jungfrusunds Marinservice erbjuder alla tjänster du kan tänkas behöva som båtägare. Man gör det med dig som kund i fokus och känslan som eftersträvas är att du bara ska behöva lämna nyckeln för att sedan hämta. Ett bekymmersfritt ägande helt enkelt.

2019 mottog Jungfrusunds Marinservice den ärofyllda titeln som årets serviceverkstad för de omåttligt populära Evinrude-motorerna. Här är du alltså i väldigt goda händer hos certifierade och utbildade tekniker.

Tjänster som erbjuds är:
Service
Reparationer
Nyinstallation
Försäkringsskada
Rekond
Bottentvätt
Täckning
Båtlyft
Båtplats
Vinterförvaring

Jungfrusunds Marinservice är också stolt återförsäljare av båtar från Nordkapp, Beneteau, Sting och Zodiac samt motorer från Mercury och Evinrude. Läs mer om vad som finns till salu i marinan här.

Dela gärna!

Ansvarig

Jungfrusunds Marinservice

Varvsverksamhet, småbåtshamn, försäljning av båtar och motorer.

Pris

Besök jungfrusundsmarin.se för fullständig prislista.

Öppettider

Mån-Fre 08:00-17:00

Mer marint

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.