Aktiviteter

Bowling

Alla kan slå en strike, liten som stor!

STRIIIIIIKE!

Bowling passar:

Äntligen kan man spela bowling på Mälaröarna! Alla kan vara med och spela, från bowlingproffset som har med sig egna skor och klot till människan som undrar om bowling är en maträtt. För de yngsta och oerfarna kan man välja att fälla upp kanterna på banans sidor så att klotet aldrig hamnar i rännan. Det finns också ställningar att använda om man tycker att klotet är lite för tungt att rulla iväg.

Man kan vara upp till sex spelare på en bana och varje spelare väljer ett lagom tungt klot. Det gäller att slå ner så många käglor som möjligt på två försök. Får man ner alla käglorna på första försöket så blir det strike. Får man ner dem på två försök kallas det för spärr. Strike eller spärr kan också ge bonuspoäng beroende på hur många käglor man får ner i nästa runda.

En bowlingmatch är tio rundor men eftersom banorna hyrs per timme så hinner man ofta med några extra rundor. Bowlingbanorna hittar du på O’Learys i Jungfrusund.

Dela gärna!

Ansvarig

O´Learys

Sportbar med livesänd sport, aktiviter och mat & dryck.

Pris

Pris per bana och timme: 400 kr

Öppettider

Se O’Learys hemisda.

Annat att göra i Jungfrusund

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.