Hälsa

Naprapat

Tränat för mycket? För lite? Ryggskott, hälsporre eller ischias? Besök naprapat i Jungfrusund

VÄLKOMMEN TILL MÄLARÖ NAPRAPATVERK

Örjan är naprapat med 15 års klinisk erfarenhet av diagnostisering och behandling av både kontorsarbetare, motionärer och idrottare. Han är medgrundare av Ryggklinikken i Bergen, Norge, och har samtidigt jobbat som ansvarig lärare på IFHs yrkesutbildning for muskelterapeuter.

Örjan har ett stort idrottsintresse och har jobbat med idrottare från elit till motionär inom fotboll, löpning och handboll. Från akut omhändertagande på plats tills behandling och uppträning tillbaka till full funktion. Han jobbar också med skadeförebyggande inom rörlighet, styrka och muskulär kontroll och har vidareutbildning inom STAC, kinesiotaping, rehabiliteringsträning, nervmobilisering, fasciabehandling och akupunktur/”dry needling”.

Örjan har ett samarbete med Mälarö Träningsverk i Jungfrusund, och har även sin mottagning i det nya gymet. Läs mer om samarbetet här.

Boka en tid här, alternativt ring Örjan på 079-3417281.

Dela gärna!

Ansvarig

Mälarö Naprapatverk

Naprapati. Manuell medicinsk behandling av patienter med muskeloskeltala problem.

Pris

Kontakta Örjan för priser.

Öppettider

Se aktörs hemsida.

Annat att göra i Jungfrusund

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.