Aktiviteter

RIB

Att åka Ribbåt är ett fartfyllt och garanterat köfritt alternativ för din transport till en konferens eller restaurang.

Fartupplevelse på Mälaren

RIB passar:

Att åka Ribbåt är ett fartfyllt och garanterat köfritt alternativ för din transport till en konferens eller restaurang. Ribbåt kan även bokas som en aktivitet med start och stopp på samma plats. När du bokar RIB med oss på Addwater så ingår alltid overall eller seglarjacka, flytväst och glasögon.Välkomna ombord!

RIB står för Rigid Inflatable Boat vilket betyder att det fasta skrovet är försett med en uppblåst tub runt båten. Detta ger en stabil och säker båt som är säker och bekväm att använda även när vinden skapar vågor på vattenytan. Våra båtar är dessutom försedda med stegskrov och bränslesnåla 2-taktsmotorer. Detta ger branschens absolut lägsta utsläpp av koldioxid och kväveoxider. Toppfarten är imponerande 60 knop. Från och med 2020 klimatkompenserar vi alla våra utsläpp och vi kan lämna en klimatrapport för just din resa.

Sitt inte i kö – åk RIB!

Exempel på upplägg för sällskap upp till 12 personer:
Vi hämtar er vid Gamla Stans T-banestation utgång Riddarfjärden. Väl i båten åker vi garanterat köfritt till Jungfrusund där ni kan njuta av en god lunch, middag eller konferera vid Mälarens strand.

Pris tur och retur: 8 000 kr, 6 000 kr enkel. 6 % moms tillkommer.

Dela gärna!

Ansvarig

Addwater

Vattensport, upplevelser, uthyrning, event och utbildning.

Pris

Kontakta arrangören för pris för just ditt upplägg.

Öppettider

Kontakta arrangören.

Annat att göra i Jungfrusund

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.