Aktiviteter

Bada

Sugen på att ta dig ett dopp i den friska härliga Mälaren2?

Nära till svalkande bad

Bada passar:

Beläget vid mälarens strand så är det givetvis aldrig långt i från ett dopp!

De små hittar en fin liten sandstrand precis bredvid restaurangen och golfbaren vid minigolfbanan. Tränar du på gymet finns möjlighet att hoppa i direkt utanför på bryggan. Eller ta dig ut på valfri brygga och glid i där det passar. Akta dig bara för båtar och andra vattenaktiviteter som ofta pågår runt om i hamnen.

Söker du en större badplats kan du hitta stränder en kort promenad bort på närbelägna Gällstaö. Eller har du cykeln eller bilen med dig kan du till exempel ta dig till populära Lundhagsbadet en bit bort.

Eller varför inte hyra bastubåten, en SUP eller göra någon annan vattenaktivitet? De kommer med garanterade dopp-möjligheter!

Dela gärna!

Ansvarig

Du själv ...

Pris

Gratis

Öppettider

Året om

Annat att göra i Jungfrusund

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.