Nyheter

Gratis gästhamn till 6/6

Därefter erbjuds förbokning av plats via tjänsten Dockspot.

Läs hela artikeln

Gratis gästhamn till 6/6

Därefter erbjuds förbokning av plats via tjänsten Dockspot.

MYCKET HÄNDER i Jungfrusund i år. Några nyheter har vi redan berättat om, flera är på väg. En övergripande, men dock så viktig, nyhet är att vi på allvar satsar på att bli en attraktiv Gästhamn, med service och utbud i världsklass (nåja, nästan i alla fall…).

Som ett led i detta styr vi inför båtsäsongen upp hamnen och tydligt markerar gästhamnsplatser. Vi kommer ha 36 stycken tillgängliga, varav 27 platser kommer vara bokningsbara i förväg. Vi kommer kunna ta emot båtar upp till 24 meter.

Arbetet med att få klart platserna i vattnet, liksom arbete på land för att göra marinan än mer attraktiv för våra gäster (mer om detta inom kort), kommer pågå för fullt fram till nationaldagen. Det kan därför bli lite rörigt i hamnen, där tillgängliga platser riskerar att variera från dag till dag. Detta gör att vi fram till att vi är klara väljer att ha gratis drop-in för våra gäster med båt – så länge ni har överseende med att det kan vara lite oordnat.

Från och med 7 juni ska allt vara på plats – och bemannat.

Från det datumet förbokas alltså plats via Dockspot. Det kommer också gå bra att doppa in i på lediga platser. Betala kan man då göra på plats, alternativt också via Dockspot och välja “betala”. Platser som erbjuds för bokning är dygnsbiljetter (12-12), men som drop-in gäst kommer även dagsbiljett (8-17) gå att välja.

Du kan läsa mer om vår Gästhamn här.

Vi ser fram emot en solig och härlig båtsommar tillsammans med dig!

Dela nyheten

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.