Nyheter

Festlig augusti i Jungfrusund

Fullsmetad eventkalender i Jungfrusunds marina.

Läs hela artikeln

Festlig augusti i Jungfrusund

Fullsmetad eventkalender i Jungfrusunds marina.

Vi har en alldeles fullspäckad eventkalender denna månad i Jungfrusund på Ekerö! Smaklökarna får sitt genom räkfrossa, spansk fredag med paella, gazpacho, churros och sangria, Karibiska lördagar med BBQ och exotiska drinkar i takt med Reggae i högtalarna. Lägg därtill Kräftskivor, Sydamerikansk BBQ och Bacardis dagfest och du inser att den där inställda utomlandssemester inte kommer saknas ett dugg i år!

Vi gästas av Papa Dee & Governor Andy den 15:e augusti som kommer avsluta de Karibiska Lördagarna, dagen innan kikar Simone Moreno förbi och spelar för oss, och veckan efter dyker Sara Varga & Lars Hägglund upp för en akustisk afton.

14:e augusti stannar Porsche Summer Tour till i jungfrusund där du har chansen att provköra deras grymmaste modeller. Månaden avslutas sedan med SM i minigolf på vår fantastiska bana på bryggan i Mälaren.

Så kika i eventkalendern för allt ovan och mycket mer som händer här i Augusti.

Utöver det är naturligtvis alla dagar fyllda med aktiviteter både på land och i vattnet. Kika runt på sajten för att se allt som finns att göra och uppleva i Jungfrusund.

Välkomna hit!

Dela nyheten

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Dela nyheten

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Fler nyheter

Jungfrusundsdagen 2024

Lucianoz

26 april – Modevisning med Plain Vanilla på Restaurang Jungfrusund

Ett stort tack för årets julmarknad i Jungfrusund!

Att göra i Jungfrusund

Aktiviteter

Sport, träning & hälsa

Kultur & Natur

Shopping & Service

Mat & Dryck

Marinan

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.