Nyheter

2 timmar gratis parkering

Ni som besökt Jungfrusund de senaste dagarna har kanske redan lagt märke till att parkeringsplatser har målats upp på området och att parkeringsskyltar satts upp.

Läs hela artikeln

2 timmar gratis parkering

Ni som besökt Jungfrusund de senaste dagarna har kanske redan lagt märke till att parkeringsplatser har målats upp på området och att parkeringsskyltar satts upp.

Marinaområdet erbjuder många parkeringsplatser, men som du kanske har noterat är det (åtminstone vid fint väder) ganska välutnyttjade platser. I ett försök att frigöra fler platser införs nu betalparkering då dessvärre många platser visat sig användas av människor som inte besöker området och/eller långtidsparkerar här. Vår förhoppning är att genom att införa betald parkering så frigör vi platser till förmån för er besökare av området. Kanske kan vi också motivera någon eller några att istället gå, ta cykel, buss eller varför inte båt hit istället någon gång.

Samtidigt vill vi naturligtvis att du som bilburen gäst till området ska kunna parkera här utan att betala när du ska träna på gymet, gå på din danskurs, kika på båtar, besöka veterinären, tvätta bilen, käka en bit mat, spela padel, minigolfeller kanske bowling. Därför låter vi de två första timmarna vara gratis. Därefter betalar du för den eventuella tiden du står kvar här.

Parkera och betala gör du enkelt med appen Easypark, Sveriges och Europas mest använda parkeringsapp. Använder du den inte redan idag så laddar du ner den enkelt här. Observera att du behöver starta parkeringen i appen direkt vid ankomst – även om du ska stå kortare än 2 timmar (gratis).

Det går också alternativt smidigt att betala med SMS. Information kring detta hittar du på skyltarna på området.

Vi hoppas som sagt att detta ska innebära bättre plats för dig som bilburen besökare och kanske att fler väljer att samåka, åka kollektivt till aktiviteter eller ta en skön promenad eller cykeltur till vår vackra marina istället.

Vi ses!

Dela nyheten

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Dela nyheten

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Fler nyheter

Jungfrusundsdagen 2024

Lucianoz

26 april – Modevisning med Plain Vanilla på Restaurang Jungfrusund

Ett stort tack för årets julmarknad i Jungfrusund!

Att göra i Jungfrusund

Aktiviteter

Sport, träning & hälsa

Kultur & Natur

Shopping & Service

Mat & Dryck

Marinan

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.