Nyheter

Zandra – en ung tjej med stor erfarenhet

“Vi på Jungfrusund” – en artikelserie om personerna som arbetar på Jungfrusund.

Läs hela nyheten

Zandra – en ung tjej med stor erfarenhet

“Vi på Jungfrusund” – en artikelserie om personerna som arbetar på Jungfrusund.

På nyöppnade O’Learys möter vi upp med Zandra, restaurangens barchef, för en liten pratstund. Zandra är 23 år ung, men likväl redan gammal i branschen. Hon berättar att hon har jobbat inom restaurangbranschen sen hon var 13 år. Vid 18 års ålder blev hon Driftchef på en stor nattklubb i södra Sverige. I februari 2020 flyttade hon till Stockholm och fick jobb på en bar.

I början av 2021 såg hon en annons om att det söktes personal till nyöppnande O’Learys på Ekerö. Zandra hade då ingen aning om var Ekerö låg men sökte ändå tjänsten – och fick jobbet. Hon började pendla från stan varje dag, vilket inte var något större problem, hon promenerade t.o.m. två gånger från Jungfrusund till Brommaplan efter att hon hade missat bussen. Men nyligen fick hon ett erbjudande om att hyra bostad ett stenkast från O’Learys och tackade genast ja, så nu är hon nybliven Ekeröbo.

Zandra har tidigare erfarenhet av att arbeta på O’Learys, senast på Mall of Scandinavia i Solna, men känner att hon verkligen har hittat rätt efter att ha kommit till Jungfrusund. ”Jag har redan lärt känna de flesta här och det kanske också är för att jag är öppen och social och gillar att bjuda på mig själv. Jag är lite av en clown,” säger hon och skrattar.

Så vad är det som är så bra med att jobba på O’Learys här på Ekerö då?

”Vi är ett bra team som har roligt tillsammans när vi arbetar. Jag gillar när man är ärlig och öppen och jag är väldigt tydlig med det. Det är viktigt att ge personalen både uppmuntran och konstruktiv kritik så att alla kan utvecklas och känna sig uppskattade.”

Zandras inställning är att det ska vara roligt att jobba, samtidigt som man har ett ansvar för att gästerna är nöjda och glada när de lämnar restaurangen. ”Mitt mål är att alla som går härifrån ska göra det med ett leende på läpparna.”

Vad brinner du för i övrigt?

”O’Learys är mitt liv men jag gillar också att gå på gymmet. Jag tränar på Mälarö Träningsverk så jag har väldigt nära mellan arbete, bostad och träning. Jag har också spelat volleyboll på elitnivå när jag var yngre.”

Vad är det bästa med Jungfrusund?

”Det känns som att jag lever i en fantasivärld sen jag kom hit! Alla är så trevliga och hjälpsamma här, vi är som en stor familj!”

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa.Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng.Så varmt tack för att du tar dig tid!°
A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.