Nyheter

Viktor siktar högt

“Vi på Jungfrusund” – en artikelserie om personerna som arbetar på Jungfrusund.

Läs hela nyheten

Viktor siktar högt

“Vi på Jungfrusund” – en artikelserie om personerna som arbetar på Jungfrusund.

Under en av de få lite svalare dagarna i juli träffar vi Viktor som är platschef på Golfbaren Jungfrusund. Det är hans andra år i Jungfrusund men han har jobbat på Golfbaren i sex år. Mestadels på enheterna utomhus under somrarna men han har även varit lite på Swing by Golfbaren, som är inomhus.

Han gick tidigare på RIG (Riksidrottsgymnasiet) i Uppsala, där han studerade med inriktning golf. Efter gymnasiet fick han stipendium och åkte till Augusta University i USA. Där läser han Business Administration och kombinerar studierna med golf. Han har varit där i tre år nu och har ett år kvar. Vid månadsskiftet augusti-september bär det av till staterna igen.

Vad ska du göra när du är färdig med dina universitetsstudier?

”Då ska jag komma tillbaka till Sverige och bli golfproffs. Jag ska bli bäst i världen”, säger han med självförtroende i rösten. “Jag tror att det är viktigt att satsa högt och verkligen tro på sig själv. Samtidigt har jag fått ett annat perspektiv på saker och ting efter en skada som satte stopp för golfandet i ett halvår. Jag blir inte lika arg längre när det inte går riktigt som jag hoppats. Det finns annat här i världen som är värre.”

Hur är det att jobba på Golfbaren?

”Det jag tycker om med Golfbaren är den fina stämningen bland personalen. På jobbintervjun fick jag höra att de vill ha folk som är genuina och att de har en stämning där alla gillar alla och tar hand om varandra. Jag trodde då att det bara var något som de sa, men upptäckte snabbt att det verkligen är så, på alla Golfbarens enheter. När det är bra stämning på en arbetsplats märks det även utåt. Dessutom är det kul att jobba med ett koncept som man kan stå bakom. Jag känner också att jag har växt som person av att få vara platschef. Det är kul att få möjligheten att utvecklas på en arbetsplats.”

Vad är det bästa med Jungfrusund?

”Det är två saker. För det första är det gemenskapen med både vår personal och med alla andra som jobbar här i Jungfrusund. För det andra har vi dessutom en gemenskap med våra gäster. Många som kommer hit är återkommande gäster som bor här på Mälaröarna, vilket gör att man får en koppling till dem. Så för att summera svaret så är det gemenskapen som är det bästa med Jungfrusund.”

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa.Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng.Så varmt tack för att du tar dig tid!°
A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.