Vattenskoter Grundkurs

Senaste nytt

Vattenskoter Grundkurs

Förarutbildning Vattenskoter Jungfrusund Ekerö Stockholm

Ett högst aktuellt ämne i pressen denna sommar är problematiken med oerfarna och oförsiktiga vattenskoterförare runt om i Sverige som inte bara resulterat i irritation över buskörning, utan också många tragiska olyckor.

Addwater i Jungfrusund anordnar året runt olika förar- och säkerhetsutbildningar för både fritidsförare liksom för dem som arbetar professionellt på sjön. Du kan se alla aktuella kurser under hösten här. Under augusti har du möjlighet att gå utbildningar för just vattenskoter. Dessa kurser kan ske i tre olika steg.

Varje steg utgörs av 3 timmar utbildning.

Steg 1 handlar om att lära sig åtgärder innan och efter körning, riskbedömningar, säkerhet under körning, sjösättning och manövrering av vattenskotern i låg fart så du blir helt komfortabel med att manövrera skotern till och från bryggan.

Steg 2 innebär att lära sig kontrollera vattenskotern i hög fart. Vi kör i bana och lär oss svänga runt bojar och trimma skotern för maximal prestanda samt säkerhet. All tid läggs på körteknik och säkerhet.

Steg 3 är en teoretisk utbildning för dig som kör vattenskoter och vill lära dig allt om sjövägsregler och befälhavaransvar.

Du hittar kurserna nedanför med länk till anmälan. Vattenskoter grundkurs jungfrusund

08augHela DagenVattenskoter GrundkursFör dig som är nybörjare(Hela Dagen: lördag) Typ av event:MarinanTyp av kurs:Ubildning Marin


15augHela DagenVattenskoter GrundkursFör dig som är nybörjare(Hela Dagen: lördag) Typ av event:MarinanTyp av kurs:Ubildning Marin

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email
Förarutbildning Vattenskoter Jungfrusund Ekerö Stockholm

Andra nyheter

Viktor Golfbaren Jungfrusund Ekerö

Viktor siktar högt

Under en av de få lite svalare dagarna i juli träffar vi Viktor som är ...

Olearys Jungfrusund Ekerö

Idag öppnar O’Learys!

Efter månader av ombyggnation, rekrytering av personal och rigorösa förberedelser står nu O’Learys Seaside på ...

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. 

Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng.

Så varmt tack för att du tar dig tid!

Min feedback gäller:

X
X