UNIKT GYM TAR FORM

Senaste nytt

UNIKT GYM TAR FORM

I MITTEN AV OKTOBER ÖPPNAR EKERÖS NYA TRÄNINGSANLÄGGNING!

Mälarö Träningsverk och Verket Ekerö slås samman i en ny unik anläggning i Jungfrusund. Här kommer historiskt framgångsrika koncept möta nydanande träningsupplevelser – och du får bestämma vad du vill ha!

Mälarö Träningsverk har nu på sin hemsida avslöjat alla de spännande koncept du kommer kunna välja mellan: 

VERKET
Det nya möter det gamla – Här öppnar Ekerös nya Box – Här får du utöva alla rörelser vi är skapta för att göra – Ofta under hög intensitet – Varje dag står en ny utmaning på schemat så kallat WOD – Välkommen till Verket!

CYKELSTUDIO
Är du cyklist? Gillar du att svettas? Behöver du inspireras för att utmana dig själv? Gillar du dunk i högtalare, ljusupplevelse och inspirerande miljö? Stämmer något av ovanstående in på dig kommer du garanterat älska Ekerös nya cykelstudio!

PUMPIN’ IRON
Med traditionell styrketräning som gruppträning kommer deltagarna att pushas lite extra! Med få repetitioner, mycket vila och tyngre vikter kommer deltagarna på ett effektivt sätt bygga muskler. Detta är PUMPIN’ IRON!

SCREENING
Är du trött på att ha ont? Eller ta dig från ditt nuläge till ditt mål? Vi screenar kroppens rörlighet, stabilitet, styrka och andningsfunktion. Utifrån denna Screening får du anpassade träningsprogram som blir starten på din resa.

GRUPPTRÄNINGSSTUDIO
I drygt 17 år har gruppträning varit Mälarö Träningsverks organ och pumpande hjärta. Med Ekerös nya gruppträningsstudio tar vi gruppträningen till ytterligare en nivå, allt för att få dig att längta till nästa pass, redan när du lämnar studion.

WEIGHT TRAINER
Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

FAMILY
Barn, ungdomar och föräldrar blir mer stillasittande för varje år som går enligt WHOs statistik. Med våra Familykoncept erbjuder vi träning för hela familjen, tillsammans! När barnen tjatar på sina föräldrar att de vill till gymmet, då vet vi att vi lyckats! Håll utkik för vårt utökade Familykoncept.

THE ZONE
Välkommen till gymmet i gymmet, till zonen där magi skapas! Små grupper som alternerar mellan löpband, boxning, fria vikter tillsammans med en coach som ser till att energinivån når ut i hela gymmet. Här vill man vara om man vill vara först i världen med nytt koncept!

YOGA
Lugna hjärnan och sinnet. Skapa inre ro, släpp spänningar i kroppen och minska stress. För vem passar Yoga? Lite klyschigt, men Yoga passar ALLA!

För unikt öppningserbjudande, anmäl dig på https://www.malarotraningsverk.se 

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

Andra nyheter

Gästhamn Jungfrusund

GRATIS GÄSTHAMN TILL 6/6

Därefter erbjuds förbokning av plats via tjänsten Dockspot. MYCKET HÄNDER i Jungfrusund i år. Några ...

Snöläggning i ekebyhovsbacken Jungfrusund

Ekebyhovsbacken öppnar i helgen!

ÄNTLIGEN! På lördag 16:e januari öppnar preliminärt Ekebyhovsbacken, eller MASK-backen även kallad. Förutsatt att vädergudarna ...

Gymet Mälarö träningsverk Jungfrusund

Premiär nya gymet!

Dagen många har väntat på är äntligen här. Efter några dagars flyttkaos kunde Mälarö träningsverk ...

Verket jungfrusund

Verket öppnar i helgen!

ÄNTLIGEN! Verket – en del i Mälarö Träningsverks nya satsning som samlas under ett tak ...

Mor och dotter Gynning i Jungfrusund

Gynnings ställer ut

Idag är det äntligen dags – portarna slår upp i Galleriet i Jungfrusund där mor ...

Snabba fartyg jungfrusund

Marina utbildningar

Nu är det hög tid att boka höstens och vårens marina utbildningar! I Jungfrusund kan ...

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

X
X