Nyheter

På TV i kväll: Vernissage i Jungfrusund

I tv-programmet Bergs superlag får vi följa Panthers fotbollslag, både på och utanför planen.

Läs hela artikeln

På TV i kväll: Vernissage i Jungfrusund

I tv-programmet Bergs superlag får vi följa Panthers fotbollslag, både på och utanför planen.

I kvällens avsnitt är det vernissage på schemat för några av spelarna. De besöker Agneta och Carolina Gynning på deras utställning i Jungfrusund.

Det var Karin, Max och Ernst som fick komma till Jungfrusund och de är konstintresserade alla tre. Vi fick chansen att prata med dem på Restaurang Jungfrusund där de tog igen sig efter inspelningen. De berättade för oss att det var väldigt roligt att träffa Agneta och Carolina. Karin och Max hade också visat upp varsin egen tavla som de tagit med sig.

De berättade också att de tycker om att spela fotboll. ”Det är jättekul men lite jobbigt att förlora” sade Ernst. ”Jag är en vinnarskalle och tycker inte om att förlora. Jag gillar också att titta på mitt favoritlag Djurgården när de spelar.”

Missa inte avsnitt fem av Bergs Superlag som sänds på Kanal 5 kl. 21:00 ikväll.

Dela nyheten

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.