Malin gillar när det går undan

Senaste nytt

Malin gillar när det går undan

Malin Addwater Jungfrusund

Som en första del i serien “Vi på Jungfrusund”, där vi får lära känna personerna som arbetar på Jungfrusund, möter vi Malin på Addwater.

Nere på bryggan utanför O’Learys möter vi Malin under en utbildning som ska ge förarbevis för vattenskoter. Kursen anordnas av Addwater, aktören som anordnar alla vattenaktiviteter i marinan, liksom erbjuder en rad olika marina utbildningar. Här arbetar Malin som till hösten börjar sista året på gymnasiet. Malin har jobbat med Addwater varje sommar sedan 2018 och även lite då och då under resten av året. På AddWater kör hon bland annat RIB-båt, hjälper till att hålla utbildningar för vattenskoter och mycket annat. 

”Allt vi gör här är kul men det jag gillar mest av allt är att få köra Speedcats” säger hon med ett strålande glatt leende.

Är det den höga farten som gör att du gillar just Speedcats?

”Jag gillar när det går fort men det som jag tycker är så speciellt med just Speedcats  är att det inte är utrustningen som är avgörande för hur bra det går utan samarbetet i båten.”

Hon berättar att den som sitter bak i båten styr och reglerar farten medan den som är fram försöker att hela tiden se till att vikten i båten fördelas på rätt sätt. Vinden, vilken hastighet man har och hur mycket man svänger är flera faktorer som påverkar vilken den optimala positionen i båten är. Det är mycket man måste tänka på för att få så bra fart som möjligt.

Malin och Kjell Johansson, som driver Addwater, ska tillsammans tävla i Roslagsloppet senare i sommar. 

”Det ska bli jättekul att tävla tillsammans med Kjell. Han har VM-medalj i Speedcats på meritlistan så det är roligt att få vara i samma lag som han.” 

Det har dock inte hunnit bli så mycket träning än då det har varit fullt upp med bokningar av aktiviteter och utbildningar för att få förarbevis för vattenskoter. 

”Men lite träning ska vi nog hinna med innan tävlingen.” 

Så vad är det bästa med Jungfrusund?

Kjelle 😉 

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email
Malin Addwater Jungfrusund

Andra profiler

Viktor Golfbaren Jungfrusund Ekerö

Viktor siktar högt

Under en av de få lite svalare dagarna i juli träffar vi Viktor som är ...

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. 

Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng.

Så varmt tack för att du tar dig tid!

Min feedback gäller:

X
X