Nyheter

Karolina kom tillbaka till Jungfrusund

På ett hemtrevligt kontor i Jungfrusund träffar vi Karolina som driver Lindea Redovisningsbyrå.

Läs hela nyheten

Karolina kom tillbaka till Jungfrusund

På ett hemtrevligt kontor i Jungfrusund träffar vi Karolina som driver Lindea Redovisningsbyrå.

Karolina berättar att hon startade företaget 2016 och flyttade in i lokalen här i Jungfrusund 2019. Det är hon och Heidi, som är anställd på Lindea, som delar kontor. Idag har Greta också fått följa med till kontoret. Greta är Karolinas toypudel och hon är verkligen en välkomnande lite hund. Karolina säger att hon trivs alldeles utmärkt här på kontoret – och det märks. Hon är väldigt glad och social samtidigt som hon utstrålar harmoni och lugn.

Så vad gjorde du innan du startade ditt företag?

”Jag jobbade här i Jungfrusund i några år innan jag startade mitt eget bolag. När jag hade startat upp företaget arbetade jag hemifrån men efter ett tag behövde jag ett kontor och kontaktade då Jungfrusund för att se om de hade någon ledig lokal som jag kunde hyra. Det finns ett ganska stort utbud av kontorslokaler här på Ekerö men jag valde Jungfrusund eftersom jag har varit här tidigare och visste att det är bra.”

Vad gör ditt företag?

”Vi sköter våra kunders löpande bokföring och bokslut, tar hand om deklarationer och erbjuder rådgivning m.m. Det jag uppskattar mest med mitt arbete är entreprenörskapet, samarbetet med kunderna och att yrket kräver att man måste hålla sig ajour med lagar och regler.”

Hur har ni påverkats av coronapandemin?

”Vårt företag har inte påverkats direkt av pandemin men det har däremot varit tufft för många av våra kunder och jag har undrat hur det ska gå för dem. Jag känner att jag har kommit närmare kunderna under pandemin. Jag har förstått nu att det är en viktig roll jag har – att kunna finnas till hands för andra.”

Vad är det bästa med Jungfrusund?

”Det bästa med Jungfrusund är läget. Jag tycker om miljön här och att det är sjönära. Området har också utvecklats väldigt mycket och numera finns det ett stort utbud av det mesta. I mitt arbete träffar jag oftast kunder digitalt men när vi väl ses fysiskt är det roligt att kunna bjuda in hit till Jungfrusund.”

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa.Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng.Så varmt tack för att du tar dig tid!°
A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.