Nyheter

Idag öppnar O’Learys!

Efter månader av ombyggnation, rekrytering av personal och rigorösa förberedelser står nu O’Learys Seaside på Jungfrusunds Marina klar för invigning!

Läs hela artikeln

Idag öppnar O’Learys!

Efter månader av ombyggnation, rekrytering av personal och rigorösa förberedelser står nu O’Learys Seaside på Jungfrusunds Marina klar för invigning!

Vad passar väl en sportbar bättre än att öppna under brinnande fotbolls-EM, och dessutom med Sverige-match på schemat? Kl. 18:00 drar matchen igång. Restaurangen är sedan flera dagar tillbaka fullbokad på premiärkvällen, men ha förtröstan du som inte fått bord idag – det kommer fler dagar och fler matcher!

Nu är det ju långt ifrån bara mat och sportsändningar som lockar folk till O’Learys.Med konceptet “Eatertainment” menas att hit kommer man för käk och underhållning. Här spelar du bowling, shuffleboard, cornhole, basket, kastar dart, sjunger karaoke eller kanske slår så hårt du kan på en boxboll.

Visionen hos restaurangchef Thomas Bergman är att vi alla ska känna att restaurangen är som vårt andra vardagsrum. Ett ställe man vill hänga på med familj, vänner eller jobbarkompisarna. Precis som i hela marinan!

Välkomna förbi!

Dela nyheten

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Dela nyheten

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Fler nyheter

Jungfrusundsdagen 2024

Lucianoz

26 april – Modevisning med Plain Vanilla på Restaurang Jungfrusund

Ett stort tack för årets julmarknad i Jungfrusund!

Att göra i Jungfrusund

Aktiviteter

Sport, träning & hälsa

Kultur & Natur

Shopping & Service

Mat & Dryck

Marinan

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.