Event

Vinprovning – Sydamerika

6 oktober, 2022

Nyfiken på att prova fler viner från Sydamerika?

6 oktober, 2022

Vinprovning – Sydamerika

Nyfiken på att prova fler viner från Sydamerika?

I Sydamerika har flera druvsorter antagit en egen identitet. Från Argentina känner du säkert till Malbec med franskt ursprung. I Chile har vi en annan druvsort med franskt ursprung nämligen Carmenère. En de första druvsorterna att planteras i Sydamerika är Pais, som nu odlas på flera ställen i Chile. Både Malbec och Carmenère och Pais ger upphov till fantastiska röda viner. Vi ska även prova vita viner av druvsorterna Criolla och Chardonnay. Det blir vin från: Chile, Argentina, Brasilien och Uruguay.

Om du är nyfiken på viner från Sydamerika så är det här provningen för dig. Det blir 6 viner, vitt och rött, med matchande tilltugg. Endast 14 platser.

695 kr per person

Dela gärna!

Small Big Wines

Vinprovningar med sommelier Pernilla Ringenhall.

Vinkällaren Jungfrusund
6 oktober, 2022
695 kr per person

Andra kommande event i Jungfrusund

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.