Event

Vinprovning – Balkan

10 november, 2022

Trött på samma viner? Prova spännande viner från Balkan.

10 november, 2022
19:00
21:00

Vinprovning – Balkan

Trött på samma viner? Prova spännande viner från Balkan.

Går du i samma hjulspår? Nyfiken på något nytt, som är spännande, undervärderat och dessutom relativt billigt? Prova viner från Balkan och länder som Slovenien, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien och Nord Makedonien.

Dessa länder i sydöstra Europa är ex-Jugoslavien. Under Jugoslavien-tiden så låg fokus på kvantitet. Idag ligger fokus på kvalitet när det gäller vinodling och vintillverkning. En mängd olika klimat, jordmåner och spännande druvsorter ger upphov till viner i många olika stilar.

Välkommen att upptäcka Balkan-viner tillsammans med mig. Vi provar alltid minst 6 viner, vitt och rött. Till vinerna serveras matchande tilltugg. Endast 14 platser.

695 kr per person

Dela gärna!

Small Big Wines

Vinprovningar med sommelier Pernilla Ringenhall.

Vinkällaren Jungfrusund
10 november, 2022
19:00
21:00
695 kr per person

Andra kommande event i Jungfrusund

Dagsfest med Nause – Summer Ending Party

Moderna Tider

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.