Event

Rydell & Quick

3 juli, 2024

Känn pulsen av rock'n'roll med Rydell & Quick på Jungfrusund!

3 juli, 2024

Rydell & Quick

Känn pulsen av rock'n'roll med Rydell & Quick på Jungfrusund!

Onsdag den 3 juli 2024 presenterar Restaurang Jungfrusund en kväll fylld med musik, energi och stjärnglans, där Sveriges egna rockkungar Rydell & Quick intar scenen! Denna ikoniska duo att skaka om sommarkvällen med sin elektriska närvaro och medryckande låtar i en av de mest idylliska miljöerna vid vattnet.

Rydell & Quick är kända för sina explosiva liveframträdanden och deras förmåga att föra samman människor genom kraften i sin musik. Varje riff och trumslag är laddat med en passion som bara de kan leverera, vilket gör varje konsert till en upplevelse du inte vill missa. Varje ton i deras musik är en ren fröjd för rockälskare och kan få även den mest reserverade publikmedlem att sjunga med och dansa.

Biljetterna är prissatta från endast 300,00 SEK, vilket gör detta till en perfekt möjlighet att låta håret ner och släppa loss med fantastisk live musik under den varma sommarkvällen. Låt Rydell & Quick förvandla din kväll till en oförglömlig rockfest.

Miss inte chansen att se dem live – boka din plats nu och förbered dig på en rockkonsert där minnena kommer att ekot långt efter sista ackordet klingat ut. Skaffa dina biljetter idag och upplev en högoktanig kväll med Rydell & Quick på Jungfrusund!

Fr. 300 kr

Dela gärna!

Restaurang Jungfrusund

Ekerö Beach Club & Restaurang Jungfrusund! Värsta coola haket!

Restaurang Jungfrusund
3 juli, 2024
Fr. 300 kr

Andra kommande event i Jungfrusund

Dagsfest med Nause – Summer Ending Party

Moderna Tider

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.