Event

Moderna Tider

31 juli, 2024

Upplev den Ultimata Sommarfestivalen på Jungfrusund!

31 juli, 2024

Moderna Tider

Upplev den Ultimata Sommarfestivalen på Jungfrusund!

Onsdag den 31 juli 2024 förvandlas den idylliska Restaurang Jungfrusund till en flödande fest av musik och sommarglädje. Vi är stolta att presentera “Juni, juli, augusti – En sommarfestival”, en kväll dedikerad till livemusik under sommarens klara stjärnhimmel.

Förbered dig på en kväll där luften vibrerar av ljudet från livemusik och vår energiska publik. Från kl. 18:00 kommer du att förföras av musikens rytmer som spelar mot en bakgrund av glittrande vatten och silhouetter av segel.

* Trubadur-duo
* Show med Anna Vee
* Gyllene Tider-nostalgi med Moderna tider
* DJ

Missa inte chansen att delta i något verkligt speciellt denna sommar. Gör dig redo för en natt fylld med energi, musik och magiska ögonblick som du kommer att minnas långt in i framtiden. Se till att säkra din plats på “Juni, juli, augusti – En sommarfestival på Jungfrusund” och upplev ett av sommarens hetaste event!

Skaffa dina biljetter idag och låt oss tillsammans göra den här sommaren oförglömlig!

Fr. 195 kr

Dela gärna!

Restaurang Jungfrusund

Ekerö Beach Club & Restaurang Jungfrusund! Värsta coola haket!

Restaurang Jungfrusund
31 juli, 2024
Fr. 195 kr

Andra kommande event i Jungfrusund

Dagsfest med Nause – Summer Ending Party

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.