Event

Jungfrusundsdagen

15 juni, 2024

Efter en lång vinter har det äntligen blivit dags att få fira in sommaren 2024. Den 15 juni välkomnar vi er alla till en festlig dag för hela familjen på Jungfrusund!

15 juni, 2024

Jungfrusundsdagen

Efter en lång vinter har det äntligen blivit dags att få fira in sommaren 2024. Den 15 juni välkomnar vi er alla till en festlig dag för hela familjen på Jungfrusund!

Den 15 juni blir det en heldag med aktiviteter för alla åldrar. Det kommer att erbjudas ansiktsmålning, turer med Jungfrusundsexpressen, dans med Kindahls, livemusik i olika former och mycket annat.

Restaurangerna laddar med mat & dryck och det blir grillning på terrasserna, både på Restaurang Jungfrusund och på O’Learys.

Vid kajen framför O’Learys arrangeras en båtmässa av Jungfrusunds Marinservice med spännande märken som bland annat Anytec, Nordkapp och Mercury. Klädbutiken Plain Vanilla erbjuder fina sommarpriser på deras kläder ute på kajen framför Restaurang Jungfrusund, och som vanligt håller givetvis minigolfen öppen.

Senare på kvällen bjuder Restaurang Jungfrusund in till show när självaste Lucianoz spelar på den flytande scenen!

Se till att boka in lördag den 15 juni –och kom ner och njut av att sommaren är här!

Vi drar igång dagen klockan 11 och det är gratis inträde hela vägen fram till 17. Därefter behövs det en entrébiljett för att se Lucianoz spela. Man kan antingen köpa sin biljett på plats i restaurangen, eller  via www.restjungfrusund.se.

Vi rekommenderar att köpa sin biljett i förväg då konserterna tenderar att sälja slut.

———————————————————————————————————————

INNEHÅLL & SÄRSKILDA HÅLLTIDER

Livemusik

Under dagen: Dragspelare och trubadur. Njut av skärgårdsmusik från en härlig duo som spelar dragspel och gitarr.

20.00 Lucianoz. Dansbandsstjärnan håller konsert på den flytande scenen framför Restaurang Jungfrusund!

 

Aktiviteter

11.00 – 17.00 Provkör båtar. Jungfrusunds Marinservice erbjuder dig att provköra båtar hela helgen från Nordkapp, Anytec & Ockelbo.

11.30 – 15.30 Ansiktsmålning. I tre timmar finns två ansiktsmålare på plats vid Restaurang Jungfrusund för att ge alla barn som vill en gratis ansiktsmålning! 

11.00 – 17.00 Jungfrusundsexpressen. Under dagen kommer den populära Jungfrusundsexpressen åka ett gäng vändor genom området. Ta en tur du med!

11.00 – sent Minigolf. Spela minigolf på Sveriges kanske (?) vackraste minigolfbana!

Mat & Dryck

Restaurang Jungfrusund

O’Learys – det kommer bland annat helgrillas vildsvin!

Grillning vid minigolfen

 

Dela gärna!

Jungfrusund
15 juni, 2024

Andra kommande event i Jungfrusund

Dagsfest med Nause – Summer Ending Party

Moderna Tider

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.