Skönhet

Karlaplanskliniken

Avancerad hudvård erbjuds av Karlaplanskliniken i Jungfrusund

Avancerad hudvård

Karlaplanskliniken har flyttat ut från storstaden och in i nya lokaler i Jungfrusund. Isabelle, som driver kliniken, är Auktoriserad hudterapeut, Certifierad laser- och LPG-terapeut och har mångårig erfarenhet inom avancerad hudvård. Med en magisk utsikt över Mälaren kan du nu få högkvalitativa behandlingar som gör gott både för kropp och för själ.

Microneedling Dermapen 4, som förbättrar och föryngrar hudens struktur, är en av behandlingarna som finns. Kliniken erbjuder också LPG-behandling, dvs. maskinell bindvävsmassage och lymfdränage för både kropp och ansikte. Behandlingen har många fördelar som smärtreducering och motverkande av stelhet och passar bra t.ex. före och efter fysisk träning eller kirurgi. Den fungerar även bra som avslappningsmetod och har positiva effekter på det allmänna välmåendet.

Du kan dessutom boka in botoxbehandlingar som utförs av Mattias Jangard, överläkare och specialist inom öron- näsa- halskirurgi.

Varför inte prova på en workshop med vännerna? Kom på en AW, tjejkväll eller mamma-dotterdag eller boka in möhippan eller svensexan (ja, du läste rätt, det passar precis lika bra för killar) här. Vi behöver alla ta hand om oss själva ibland.

Gå in och följ @karlaplanskliniken på Instagram för att hålla dig uppdaterad om nyheter och evenemang.

Dela gärna!

Ansvarig

Karlaplanskliniken

Skönhetsbehandlingar

Pris

Se Karlaplanklinikens hemsida

Öppettider

Se Karlaplanklinikens hemsida

Annat att göra i Jungfrusund

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa.Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng.Så varmt tack för att du tar dig tid!°
A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.