Kiosk

7

sorters kulglass

1

gästhamnskontor

1

sandstrand

15

SUPar

Strandkiosk, gästhamn & aktiviteter

Barnfamiljen

Kompisarna

Företaget

|

Utomhus

I Vattnet

Inomhus

Allt för en dag på stranden

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

På stranden bredvid minigolfbanan hittar du strandkiosken som fungerar som gästhamnskontor likväl som uthyrning av olika strand- och vattenaktiviteter.  Här finns också allt som kan kunna behövas för lata dagar på stranden. 

Kommer du till Jungfrusund med båt och vill lägga till i gästhamnen, så är det hit till strandkiosken du ska gå för att betala hamnavgiften, eller behöver hjälp. Chansen är dock stor att du redan på bryggan möts av personalen i turkosa tröjor med “Hamnvärd” på ryggen. Du kan läsa mer om gästhamnen här.

Bryggan liksom kiosken bemannas av personal från Addwater, som också är de som arrangerar alla vattenaktiviteter på marinan. 

Så här kan du även hyra en SUP, kajak eller vattenskoter och ge dig ut på Mälaren. Eller kanske boka in ett speedcats-race med kompisarna, prova på hisnande flyboards, eller springa på vattnet i s.k. waterballs.  

Men kanske är du mer sugen på en lugn stranddag. Då har kiosken allt du behöver. Här finns solglasögon, solkräm och handduk, snacks, glass och drycker.  

Tröttnar du på att bara lapa sol hittar du fiskeutrustning, kortlekar och mycket, mycket annat att förgylla din dag med!

Välkommen!

Verksamhet

Addwater

PRIS

Beror på vad du är sugen på.

Öppettider

Alla dagar: 10-18

Kontakt

gasthamn@jungfrusund.se
08-715 11 75

Kommande event av Kiosk

09augHela Dagen10Förarbevis VattenskoterTvå dagar lång utbildning(Hela Dagen) Typ av event:MarinanTyp av kurs:Ubildning Marin

16augHela Dagen17Förarbevis VattenskoterTvå dagar lång utbildning(Hela Dagen) Typ av event:MarinanTyp av kurs:Ubildning Marin

23augHela Dagen24Förarbevis VattenskoterTvå dagar lång utbildning(Hela Dagen) Typ av event:MarinanTyp av kurs:Ubildning Marin

Annan mat & Dryck

Golfbaren i Jungfrusund

Golfbaren

Golfbaren vill göra din minigolfrunda till en helhetsupplevelse, förutom spelet...

Strandkiosk Jungfrusund Ekerö

Kiosk

På stranden bredvid minigolfbanan hittar du strandkiosken som fungerar som...

O'Learys Jungfrusund Ekerö uteservering

O’Learys

Den populära sportbaren med bowling, shuffleboards, dart, karaoke, basket och...

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

X
X