Mat & Dryck

Strandkiosk

Glass, godis, strandatteraljer, solglasögon, uthyrning av aktiviteter och mycket mer.

Allt för en dag på stranden

Strandkiosk passar:

På stranden bredvid minigolfbanan hittar du strandkiosken som fungerar som gästhamnskontor likväl som uthyrning av olika strand- och vattenaktiviteter.  Här finns också allt som kan kunna behövas för lata dagar på stranden.

Kommer du till Jungfrusund med båt och vill lägga till i gästhamnen, så är det hit till strandkiosken du ska gå för att betala hamnavgiften, eller behöver hjälp. Chansen är dock stor att du redan på bryggan möts av personalen i turkosa tröjor med “Hamnvärd” på ryggen. Du kan läsa mer om gästhamnen här.

Bryggan liksom kiosken bemannas av personal från Addwater, som också är de som arrangerar alla vattenaktiviteter på marinan.

Så här kan du även hyra en SUP, kajak eller vattenskoter och ge dig ut på Mälaren. Eller kanske boka in ett speedcats-race med kompisarna, prova på hisnande flyboards, eller springa på vattnet i s.k. waterballs.

Men kanske är du mer sugen på en lugn stranddag. Då har kiosken allt du behöver. Här finns solglasögon, solkräm och handduk, snacks, glass och drycker.

Tröttnar du på att bara lapa sol hittar du fiskeutrustning, kortlekar och mycket, mycket annat att förgylla din dag med!

Välkommen!

Dela gärna!

Ansvarig

Addwater

Vattensport, upplevelser, uthyrning, event och utbildning.

Pris

Beror på …

Öppettider

Sommar 10-18

Mer mat & dryck

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.