Marinan

Bil & Båtrekond

Rengör din bil eller båt hos oss i Jungfrusund på Ekerö.

Välkommen till Ditec / Bil & Marinvård i Södermanland

Hos oss får du hjälp med rekond av allt från bilar till båtar. Arbetet utförs med stor noggrannhet och vi strävar alltid efter nöjda kunder genom hög kvalité på arbete och produkter.

ORGANISKA PRODUKTER
Miljön är det viktigaste som finns då vi måste efterlämna planeten till våra barn. Därför använder vi organiska produkter till så gott som alla tillämpningar.

EXPERTER PÅ OMRÅDET
Med många års erfarenhet i branchen och fortsatta satsningar på både utbildningar och utvärderingar, kan vi vår sak. Vi är riktigt duktiga på det vi gör.

VÄRDE FÖR PENGARNA
Vi slösar inte. Din tid och produkterna är viktiga, därför slösar vi inte på något av dom. Hos oss får du konkurrenskraftiga och förutsägbara prissättningar.

Dela gärna!

Ansvarig

Ditec

Rekond av bilar och båtar.

Pris

Bil utvändigt 540 kr
Bil invändigt 1100 kr
För fullständig prislista kontakta Ditec.

Öppettider

Mån-Fre 08-17

Mer marint

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.