juni, 2021

05junHela DagenInvigning beach 2021Live på scen: Rudeboys & DJ Siepen(Hela Dagen: lördag) Typ av event:Aktivitet,Marinan,Mat & Boende,Avkoppling

beach 2021 jungfrusund

Eventdetaljer

Efter en intensiv vinter och vår så är vi nu redo att visa upp Jungfrusund version 2021. Det vill vi fira med en riktig strandfest hela dagen lång!

Nya padelbanor kommer vara på plats, området ska ha asfalterats och byggstädats, och inte minst ska vår nya strandremsa stå klar. Området på land mellan minigolfen och bastu & relax kommer förvandlas till en artificiell strand med massor av sand, solstolar och palmer. En inglasad aktivitetsbox kommer uppföras och en strandkiosk med glass, strandattiraljer och aktivitetsuthyrning kommer även fungera som vårt nya gäshamnskontor.

I kiosken kommer drop-in uthyrning av SUP:ar, kajaker och vattenskotrar ske alla dagar 10-18. Här kan man också boka aktiviteter som Flyboards, Waterballs, Speedcats och mycket annat både i vattnet och på land.

Den 5:e juni bjuder vi in till invigning. Livemusik på stranden, DJ Siepen på restaurangen, Addwater bjuder alla att gratis testa på waterballs, brain games och fotbollsdart. För att nämna något. En heldag för hela familjen helt enkelt!

Hålltider:

12:00 Kapten Peter Siepen – dagfest på Jungfrusund
14:45 Invigning av stranden
15:00 Rudeboys – live på stranden
16:00 DJ Siepen – after beach på uteserveringen
20:00 Rudeboys – live på stranden

Välkomna!

Tid

Hela Dagen (Lördag)

Plats

Jungfrusund Marina

Bryggavägen 133

Pris

Gratis

Arrangör

Jungfrusundinfo@jungfrusund.se Bryggavägen 133, 178 51 Ekerö

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. 

Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng.

Så varmt tack för att du tar dig tid!

Min feedback gäller:

X
X