augusti, 2021

Detta är ett återkommande event

21augHela Dagen22Förarbevis VattenskoterTvå dagar lång utbildning(Hela Dagen) Typ av event:MarinanTyp av kurs:Ubildning Marin

Eventdetaljer

Från 15 juli 2021 vill Regeringen sätta obligatoriskt krav på förarbevis för att få köra vattenskoter. Om förslaget går igenom kommer det bli ett enormt tryck på utbildningar. Genom att förhandsboka en plats hos oss på Addwater så missar du inga dagar på sjön med din vattenskoter i sommar. Du betalar bara om kursen genomförs.

Kursen genomförs på två dagar där första dagen består av teori och andra dagen består av både teori och praktik. Du behöver inga förkunskaper för att anmäla dig och delta. Men för att få delta på utbildningen måste du ha fyllt 15 år. Kursen avslutas med både ett teoretiskt och ett praktiskt prov. 

Varje kursdag omfattar 8 timmars utbildning. Lunch ingår i priset när du går kurs hos oss på Addwater. Första dagen som består av enbart teori kan du genomföra antingen på plats hos oss eller som distansstudier. Under dag två är det obligatorisk närvaro. Under kursen i förarbevis för vattenskoter kommer du att få instruktioner och feedback från din instruktör. Vi avslutar varje moment med att reflektera över momentet du just övat på.

Under den praktiska delen av utbildningen är ni som mest två deltagare per skoter och varje instruktör har hand om maximalt fyra vattenskotrar.

Om du tar ditt förarbevis för vattenskoter hos oss erbjuds du även att hyra vattenskoter av oss på Addwater till ett rabatterat pris.

Pris:
Ordinare pris för 2 dagar lärarledd kurs –  3.995 kr per person 
Ordinarie pris för kurs med teori som distansstudier och en dags kurs hos oss – 1.995 kr per person
Förhandsbokning innan 15 mars av lärarledd kurs – 2.995 kr per person.

Tid

augusti 21 (Lördag) - 22 (Söndag)

Plats

Jungfrusund Marina

Bryggavägen 133

Pris

1995 – 3995 kr

Bokning

Boka plats

Arrangör

AddwaterAddwater har arrangerat företagsevent i alla möjliga storlekar och former sedan 2010. Vi äger de flesta av våra aktiviteter, har egen personal och försöker minimera antalet mellanhänder.info@addwater.se 08-715 11 75 Bryggavägen 133, 178 31 Ekerö, Sweden

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

X
X