juli, 2021

Detta är ett återkommande event

12julHela Dagen13Förarbevis VattenskoterTvå dagar lång utbildning(Hela Dagen) Typ av event:MarinanTyp av kurs:Ubildning Marin

Utbildning förarbevis vattenskoter Jungfrusund

Eventdetaljer

Från och med 1 maj nästa år måste du som kör vattenskoter ha fyllt 15 år samt genomgått utbildning och erhållit ett förarbevis efter ett slutprov.

För att inte gå miste om nästa säsong behöver du redan denna sommar gå utbildningen, då det kommer bli trångt hos de ca 40 befintliga utbildare i Sverige som Transportstyrelsen, (som kommer utfärda bevisen) anser lever upp till kraven.

Addwater på Jungfrusunds marina är en av dem. Addwater drivs av huvudinstruktör Kjell Johansson, en mycket erfaren marin utbildare, med bl.a. över 10 år inom Försvarsmakten som instruktör bakom sig. Kjell är även författare av kurslitteratur till handhavande av snabba fartyg och färdigställer just nu även en bok om just vattenskoter.

Kursen genomförs på två dagar där första dagen består av teori och andra dagen består av både teori och praktik. Du behöver inga förkunskaper för att anmäla dig och delta. Men för att få delta på utbildningen måste du ha fyllt 15 år. Kursen avslutas med både ett teoretiskt och ett praktiskt prov. 

Varje kursdag omfattar 8 timmars utbildning. Lunch ingår i priset när du går kurs hos oss på Addwater. Första dagen som består av enbart teori kan du genomföra antingen på plats hos oss eller som distansstudier. Under dag två är det obligatorisk närvaro. Under kursen i förarbevis för vattenskoter kommer du att få instruktioner och feedback från din instruktör. Vi avslutar varje moment med att reflektera över momentet du just övat på.

Under den praktiska delen av utbildningen är ni som mest två deltagare per skoter och varje instruktör har hand om maximalt fyra vattenskotrar.

Om du tar ditt förarbevis för vattenskoter hos oss erbjuds du även att hyra vattenskoter av oss på Addwater till ett rabatterat pris.

Pris:
Ordinare pris för 2 dagar lärarledd kurs –  3.995 kr per person 

Förkunskaper:
15 år.

Tid

juli 12 (Måndag) - 13 (Tisdag)

Plats

Jungfrusund Marina

Bryggavägen 133

Pris

3995 kr

Bokning

Boka plats

Arrangör

AddwaterAddwater har arrangerat företagsevent i alla möjliga storlekar och former sedan 2010. Vi äger de flesta av våra aktiviteter, har egen personal och försöker minimera antalet mellanhänder.08-715 11 75 Bryggavägen 133, 178 31 Ekerö, Sweden

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. 

Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng.

Så varmt tack för att du tar dig tid!

Min feedback gäller:

X
X