juni, 2021

14junHela Dagen18Boat weekUtbildning för dig som är 12-14 år(Hela Dagen) Typ av event:MarinanTyp av kurs:Ubildning Marin

Utbildning i Jungfrusund

Eventdetaljer

Direkt efter skolavslutning genomför vi en fem dagar lång ungdomskurs i Förarintyg för dig som är minst 12 år gammal men inte har fyllt 15 år. Vi varvar teoretiska lektioner med praktiska moment. Boat week är dels inriktad på allmänna kunskaper som ingår i Förarintyget dels praktiska övningar med mindre motorbåtar. Boat week fokuserar inte på segling och segelbåtar. Sista dagen gör vi ett teoretiskt prov för Förarintyg.

Under Boat week ägnar vi förmiddagen åt teori och eftermiddagen åt praktik. Exempel på praktiska övningar är att manövrera en mindre motorbåt, navigationsövningar, prova olika typer av flytvästar, öva på att ta hand om en kompis som trillat över bord, övning med handbrandsläckare och brandfilt. Det är också viktigt att vi har roligt tillsammans och får njuta av sommaren. Därför provar vi att paddla Stand Up Paddel och Waterballs. Ett självklart moment på Boat week är att köra Speedcats och få en introduktion till motorbåtsracing.

Under kursen serveras fika på förmiddag och eftermiddag. Lunch äter vi på Restaurang Jungfrusund. Läraren börjar första lektionen kl 0900 varje dag men alla deltagare är välkomna från klockan 0800 på morgonen. Vi avslutar dagen klockan 1600.
I priset ingår litteratur, provavgift för Förarintyg, lunch och fika. Du behöver inte ta med flytväst till de praktiska momenten.

Pris:
6500 kr per deltagare inkl lunch, fika, litteratur, provavgift.

Kursdatum:
14-18 juni 2021 på Jungfrusunds Marina, Ekerö

Inträdeskrav:
Minst 12 år gammal

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs.

Examination:
Teoretisk examination av godkänd förhörsförrättare.

Kursintyg:
Efter godkänd utbildning får du en blå intygsbok.

Tid

juni 14 (Måndag) - 18 (Fredag)

Plats

Jungfrusund Marina

Bryggavägen 133

Pris

6 500 kr

Bokning

Boka kurs

Arrangör

AddwaterAddwater har arrangerat företagsevent i alla möjliga storlekar och former sedan 2010. Vi äger de flesta av våra aktiviteter, har egen personal och försöker minimera antalet mellanhänder.08-715 11 75 Bryggavägen 133, 178 31 Ekerö, Sweden

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. 

Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng.

Så varmt tack för att du tar dig tid!

Min feedback gäller:

X
X