september, 2020

14sepHela Dagen15Basic safety fortbildningFörnya ditt certifikat(Hela Dagen) Typ av event:MarinanTyp av kurs:Ubildning Marin

Basic safety grundkurs Jungfrusund

Eventdetaljer

Fortbildningskurs i Basic Safety Training eller Basic safety refresh som de flesta vanligtvis benämner kursen genomförs på två dagar. En dag i lektionssal och en dag på brandövningsfält. 

Dagen i lektionssal ägnar vi  bland annat åt praktiska momente såsom hjärt- och lungräddning och överlevnadsteknik vilket innebär praktiska övningar med räddningsdräkter, räddninsgvästar och livflotte. 

Efter genomförd fortbildningskurs kan du söka certifikat hos Transportstyrelsen. Kostnaden för certifikatet ingår inte i kursavgiften. Du måste söka ditt certifikat inom ett år efter att du avslutat refreshkurs i Basic Safety Training. 
 

Vem behöver gå fortbildningskurs i Basic safety?
Du som har ett certifikat i grundläggande säkerhet som snart löper ut måste förnya ditt certifikat genom att gå en fortbildningskurs, så kallad Basic safety refresh, och därefter söka nytt certifikat hos Transportstyrelsen. 

​Förkunskapskrav 
För att få genomföra Basic safety fortbildningskurs krävs ett giltigt certifikat i grundläggande säkerhet samt minst tre månaders sjötid de senaste fem åren. 

Uppfyller du inte ovanstående förkunskapskrav för att få gå Basic safety refresh så måste du gå Basic safety grundkurs på fem dagar.

Tid

september 14 (Måndag) - 15 (Tisdag)

Plats

Jungfrusund Marina

Bryggavägen 133

Pris

8500 (ink.moms)

Bokning

Boka

Arrangör

AddwaterAddwater har arrangerat företagsevent i alla möjliga storlekar och former sedan 2010. Vi äger de flesta av våra aktiviteter, har egen personal och försöker minimera antalet mellanhänder.08-715 11 75 Bryggavägen 133, 178 31 Ekerö, Sweden

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. 

Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng.

Så varmt tack för att du tar dig tid!

Min feedback gäller:

X
X