Event

Dagsfest med Nause – Summer Ending Party

17 augusti, 2024

Dagsfest med Nause på Jungfrusund - Summer ending party!

17 augusti, 2024

Dagsfest med Nause – Summer Ending Party

Dagsfest med Nause på Jungfrusund - Summer ending party!

Är du redo att avsluta sommaren med en dag fylld av rytm, glädje och strålande musik? Sätt kursen mot Restaurang Jungfrusund den 17:e augusti 2024, och var med på årets absolut hetaste sommaravslutning – **Dagsfest med Nause på Jungfrusund – Summer ending party**!

LUS från kl. 12.00 och framåt där du. kommer att förföras av pulserande elektroniska beats och hypnotiska melodier, när Sveriges älskade DJ, Nause, intar scenen. I den natursköna miljön kring Jungfrusund blir denna konsert inte bara ett ljudligt äventyr utan också en visuellt bedårande upplevelse.

Early bird – Fram till 16 juni

Detta speciella evenemang, som lockar festglada från alla hörn, erbjuder inte bara toppklassig musik utan också en chans att skapa minnen som varar långt efter sommarens slut. Njut av förtrollande ljussättningar, uppsluppna festivalvibbar, och den där oslagbara känslan av en riktig svensk sommarfest.

Köp din biljett idag – och förbered dig för en oförglömlig avslutning på sommaren 2024 vid Jungfrusund. Var en del av magin, låt dansstegen leda vägen och säg ett storslaget adjö till sommaren tillsammans med oss på **Nause på Jungfrusund – Summer ending party!**

Fr. 230 kr

Dela gärna!

Restaurang Jungfrusund

Ekerö Beach Club & Restaurang Jungfrusund! Värsta coola haket!

Restaurang Jungfrusund
17 augusti, 2024
Fr. 230 kr

Andra kommande event i Jungfrusund

Moderna Tider

Ge oss feedback så vi kan göra ditt nästa besök ännu bättre!

Jungfrusund är en destination under kraftig utveckling. Mycket har hänt i år, och mer är att vänta till nästa. Vi strävar efter att vara ett ställe för alla och alla tillfällen, där du och ditt sällskap ska känna er välkomna och trivas, oavsett om ni är här som båtgäst, tränar, gör några av alla aktiviteter, slappar på stranden eller besöker någon av våra restauranger för trevligt häng. Så varmt tack för att du tar dig tid!°
Min feedback gäller:

KUL ATT NI VILL KOMMA HIT!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.