Gym

Mälarö Träningsverk erbjuder träning för alla – oavsett vem du är!

12

Unika koncept

2000

kvm

1

Bastu

1

Magnifik utsikt

The Gym experience

Barnfamiljen

Kompisarna

Företaget

|

Utomhus

I Vattnet

Inomhus

Glädje och samvaro genom träning

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

I denna unika och trivsamma träningsanläggning möts du av en personlig och familjär atmosfär. Tränare och instruktörer är välutbildade inom såväl kost som träning, och de brinner för att hjälpa dig till ett friskare, gladare och aktivare liv! Här kan du delta i flertalet roliga gruppass på flera olika nivåer. Du kan även träna styrketräning i våra välutrustade träningslokaler samt få hjälp med personlig träning. Det erbjuds 12 olika unika träningskoncept; Cycling, PUMPIN’ IRON, TLS zone, Verket, Gruppträning, Yoga, Family, Weighttrainer & Next Step, Senior, Personlig träning & Screening, Small Group Training (SGT) och Outdoor.

Mälarö Träningsverk startades 2003, med målet att få människor, oavsett ålder och kön, att känna glädje och samvaro genom träning. Verksamheten har sedan dess utvecklats och Gymet har idag fler medlemmar och ett större utbud än någonsin förr.

År 2011 flyttade verksamheten till större lokaler då de gamla var för små. I de nya lokalerna i Jungfrusunds Marina har gymet kunnat växa och bygga upp verksamheten och hösten 2020 flyttade de in i den nybyggda och unika anläggningen som mäter hela 2 000 kvm över två våningar! Nu erbjuds en fullserviceanläggning där du kan delta i allt från barnaktiviteter till viktminskningsprogram!

Här är alla viktiga, oavsett bakgrund. Du kan komma till Mälarö Träningsverk för att träna och umgås med dina nära och kära, kollegor och vänner, och givetvis med personalen. Ambitionen är att du ska trivas, oavsett om du kommer hit för en trevlig fika eller ett hårt träningspass.

Varmt välkomna till Mälarö Träningsverk!

PRIS

Kontakta arrangören
direkt för priser.

Öppettider

Alla dagar 05-22
365 dagar om året!

Kontakt

08 - 560 255 50 info@malarotraningsverk.se

Kommande events av Mälarö Träningsverk

Det finns inga planerade Event

Andra aktiviteter

Badstrand i Jungfrusund på Ekerö

Bada

Sugen på att ta dig ett dopp i den friska...

Vilar på SUP i Jungfrusund

SUP

Hyr en Stand (nåja) Up Paddle Board och upplev rogivande...

Waterballs i Jungfrusund

Waterballs

Kom in i bollen och spring på vatten. En garanterat...

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

X
X