Gym

Mälarö Träningsverk erbjuder träning för alla – oavsett vem du är!

14

Olika pass

3

Olika barnklasser

4

Löp/gå-band

1

Magnifik utsikt

The Gym experience

Barnfamiljen

Kompisarna

Företaget

|

Utomhus

I Vattnet

Inomhus

Glädje och samvaro genom träning

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

I vår trivsamma träningsanläggning möts du av en personlig och familjär atmosfär. Våra tränare och instruktörer är välutbildade inom såväl kost som träning, och de brinner för att hjälpa dig till ett friskare, gladare och aktivare liv! Hos oss kan du delta i flertalet roliga gruppass på flera olika nivåer. Du kan även träna styrketräning i våra välutrustade träningslokaler samt få hjälp med personlig träning. Utöver det erbjuder vi träning på Verket, FAR (fysisk aktivitet på recept) samt smågruppsträning för dig som föredrar det. Läs mer om våra träningsalternativ här.

Mälarö Träningsverk startades 2003, med målet att få människor, oavsett ålder och kön, att känna glädje och samvaro genom träning. Vår verksamhet har sedan dess utvecklats och vi har idag fler medlemmar och ett större utbud än någonsin förr.

År 2011 fick vi flytta verksamheten till större lokaler då de gamla var för små. I de nya lokalerna i Jungfrusunds Sjöstad har vi kunnat växa och bygga upp verksamheten till vad den är idag. Vi erbjuder en fullserviceanläggning där du kan delta i allt från barnaktiviteter till viktminskningsprogram!

Hos oss är alla viktiga, oavsett bakgrund. Vi strävar efter att hjälpa människor till en aktivare livsstil i vår personliga träningsmiljö. Du kan komma till oss för att träna och umgås med dina nära och kära, kollegor och vänner, och givetvis med oss. Vår ambition är att du ska trivas, oavsett om du besöker oss för en trevlig fika eller ett hårt träningspass.

Varmt välkomna till oss!

PRIS

Kontakta arrangören
direkt för priser.

Öppetider

Alla dagar 05-22
365 dagar om året!

Kontakt

08 - 560 255 50 info@malarotraningsverk.se

Kommande events av Mälarö Träningsverk

16nov10:00Functional MumsTräningsgrupp för mammor v.47-5110:00 Typ av event:AktivitetTyp av kurs:Utbildning Sport & Träning

Kul att ni vill komma hit!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett förslag eller vidare diskussion.

HÄNG MED!

Följ oss på Instagram & Facebook

X